Disclaimer

 

DISCLAIMER
De disclaimer is als laatst gewijzigd op 5 maart 2013

De website en andere publicaties van A-part management worden met veel zorg en liefde samengesteld. Helaas kunnen we niet volledig uitsluiten dat publicaties van A-part management zet en typefouten, verouderde of niet (meer) correcte informatie bevatten. Daarom kan A-part management op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens afkomstig van de website of uit andere publicaties. Ook kan A-part management geen garantie geven voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de website.

Om je volledig te informeren maken we gebruik van verwijzingen of verbindingen naar andere websites of bronnen die geen eigendom zijn van A-part management. A-part management kan geen enkele vorm van aansprakelijkheid voor de volledige inhoud en werking van websites die door derden worden aangeboden aanvaarden.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan, noch aanspraak maken op de inhoud van onze website. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de website zal door A-part management worden afgewezen.

PRIJZEN
Prijzen kunnen te allen tijde veranderen, eventuele prijsveranderingen of acties ten voor van de deelnemer zijn niet van invloed op al gedane bestellingen. Prijzen ten nadele van de deelnemer die niet gekoppeld zijn aan een korting worden ten voordele van de deelnemer teruggegeven in de vorm van een kortingsbon.

COPYRIGHT
Alle publicaties van A-part management zijn beschermd op basis van auteursrecht. Alle rechten zijn derhalve voorbehouden. Niets van onze website en andere publicaties mag op enige wijze worden gekopieerd zonder nadrukkelijke, voorafgaande toestemming van A-part management.

UPDATES
A-part management behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze Disclaimer. Updates zullen op deze pagina worden geplaatst, het is daarom raadzaam om regelmatig deze Disclaimer te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Training, coaching & leerzame events

↓ More ↓