FISH!

Passie, Plezier & Energie!!!

Meer Passie, Plezier & Energie op het werk dankzij de wereldberoemde FISH! filosofie.

In Seattle vind je de wereldberoemde Pike Place Fish Market, waar ze van de verkoop van vis een beleving hebben gemaakt, om door de sleur en de neergang in omzet heen te breken. Medewerkers gingen spelen met hun producten, met hun publiek en met elkaar. Dit had een wonderlijke werking op de klanten en het team. Er is gekeken wat ze nu precies gedaan hebben en door hun wijsheden en best practices  is de FISH! filosofie ontstaan.

De filosofie is uitgewerkt en toegankelijk gemaakt in 4 peilers:

SPELEN: Van werken naar spelen! Lol hebben, spontaan en creatief zijn. FISH! laat je lachen!

ZE BLIJ MAKEN: Je wilt iets speciaals doen voor je klanten, gasten of collega’s. Je geeft ze iets wat ze niet verwacht hadden en niet snel zullen vergeten.

ERBIJ ZIJN: Je wilt helemaal gefocust zijn op de persoon of taak die je hebt. Je luistert aandachtig en laat geen kansen lopen!

JE HOUDING KIEZEN:  Wie ben jij als je iets aan het doen bent? Kies wie je wilt zijn en neem verantwoordelijkheid voor jouw houding ten aanzien van je klanten, werkgever en collega’s. Een positieve houding  is een keuze!

Om de filosofie te laten ervaren en een goed beeld te krijgen van hoe ze zaken hebben aangepakt in Seattle, is een film gemaakt. Deze is inmiddels zelf ook wereldberoemd en de meest gebruikte trainingsvideo wereldwijd. De film geeft een realistisch beeld hoe je de FISH! filosofie toe kunt passen op jezelf en je organisatie.

Tijdens onze FISH! training of workshop laten we meestal de film zien, waarna we met de teams de 4 peilers op speelse manier gaan vertalen naar hun eigen organisatie. De film wordt hierbij als een metafoor gezien, die makkelijk te vertalen is naar andere werkplekken. Het gaat in de FISH! trainingen namelijk niet over de vismarkt, maar over hoe je de 4 peilers vertaalt naar jouw organisatie en jijzelf als persoon daarin.


Doelgroepen:

* Voor individuen, teams en organisaties die meer Passie, Plezier & Energie in het werk en op de werkvloer willen

* Als je gewoon een leuke, creatieve sessie met elkaar wilt hebben.

* Op zoek naar een energy boost na een fusie, overname, reorganisatie… alle neuzen weer dezelfde kant op… FISH! is universeel toepasbaar en brengt mensen in beweging op een positieve manier.

* Profit, non- profit, overheid en meer….

FISH! Trainingsmogelijkheden

FISH! is niet een vaststaande training, maar een modulair systeem van opdrachten, filmpjes, oefeningen en inspiraties, die aangepast gebouwd kan worden naar jouw wensen in de organisatie. Mogelijkheden hiermee zijn dan ook zeer divers!

FISH! producten

FISH! Energiser (1,5 uur)

 

* Korte workshop waarbij mensen op een leuke manier geprikkeld worden om met veranderingen om te gaan

* Combineren met een brainstorm, waarbij je onderwerp linkt aan minimaal 1 van de peilers

* Combineren met een beleidsdag, om mensen te laten voelen waar je heen wilt op gebied van 1 van de peilers

* Combineren met een bedrijfsuitje

FISH! Workshop (4 uur)

 

* Halve dag workshop waarbij je mensen de 4 peilers echt laat beleven

* Plan van aanpak per persoon op de 4 peilers, waarbij je aangeeft wat jouw persoonlijke bijdrage is aan passie en plezier op en voor het werk, zowel voor klanten als voor collega’s!

* Combineren met een beleidsdag, om mensen te laten uitwerken en ervaren waar je heen wilt

* Te gebruiken als bedrijfsuitje

FISH! Training (8 uur)

 

* Zicht op wie je bent, en waarom je dingen doet en wat je daarmee uitstraalt (eventueel ook wat je zegt en hoe je het zegt!)

* Hele dag waarbij je elke peiler echt uitdiept

* Plan pan aanpak per persoon op de 4 peilers, waarbij je aangeeft wat jouw persoonlijke bijdrage is aan passie en plezier op en voor het werk, zowel voor klanten als voor collega’s!

* Er kunnen outdoor spelen aan toegevoegd worden

Training, coaching & leerzame events

↓ More ↓