INSPIRATIE DAG

Om mensen echt te inspireren moet je ze laten sprankelen!

“Om mensen echt te inspireren, moet je ze laten sprankelen!” Heb je een boodschap over te brengen op je organisatie en vraag je je af hoe je mensen dit echt kunt laten beleven, dan kunnen wij je ondersteunen in het creĆ«ren van de juiste beleving!

Wil je mensen echt laten voelen welke verandering je in gang wilt zetten? We zullen samen met je kijken hoe we mensen kunnen laten voelen en beleven wat de verandering in zal houden voor hen en wat de beleving voor de klant en hen zal zijn wanneer dit doel bereikt is. Dit hoeft natuurlijk niet altijd een speciale dag te zijn, maar kan juist ook in gang gezet worden door samen te kijken hoe we de dagelijkse gang van zaken kunnen opfleuren met inspiratie en beleving. Juist een gewone werkdag een belevenis maken, kan dingen in gang zetten!

Om de beleving optimaal tot stand te laten komen, werken we waar nodig samen met diverse partijen waaronder: trainingsacteurs, sprekers, eventorganisaties, hospitalitybureau’s en tevens ook leveranciers van originele gadgets, gebak e.d.

Origineel voorbeeld van beleving:

Voorbeelden van Inspiratiedagen die we kunnen verzorgen:

  • * Company values;
  • * Leerzame beleidsdag;
  • * Veranderingen doorvoelen;
  • * Dagelijkse rituelen;
  • * enz.

 

 

 

 

 

 

 

Graag praten we met jullie verder om een duidelijk beeld te krijgen wat de missie en visie is naast de doelstellingen die er liggen, zodat we tot een optimaal resultaat kunnen komen.

Neem contact op

 

Training, coaching & leerzame events

↓ More ↓