MY PERSONALITY MOODBOARD

MY PERSONALITY MOODBOARD | vanaf 55 EURO PP

Ieder mens is uniek! En hokjes…. daar houden we eigenlijk niet zo van. In deze workshop ga je jouw unieke zelf in beeld brengen. Letterlijk! De beelden kies je uit voorgeselecteerde fotovellen. Deze beelden helpen je om jezelf vorm te geven en te kiezen wat echt belangrijk is voor jou. Anderen gaan hierop reageren en samen ga je kijken wat dit nu vertelt over jou. Optioneel kunnen we daarnaast gaan kijken welke typen mannen en vrouwen er zijn en naar samenwerken in een team.

Hoe ziet de workshop eruit?

Tijdsduur ca 3-4 uur

Het 1e deel van de workshop ga je samen met andere deelnemers vormgeven wie je bent. Je groepsgenoten helpen je dmv diverse vragen om echt helder te krijgen wie je bent en waarom. Dit ga je omzetten in 3 kernwoorden over jezelf.

Nadat deze kernwoorden helder zijn geworden, ga je dit omzetten in beelden. Uit diverse vellen met voorgeselecteerde afbeeldingen ga je kiezen uit kleuren, materialen en uiteindelijk een zeer ruime keuze van afbeeldingen dmv diverse selectierondes. De plaatjes die je uiteindelijk uitkiest, gebruik je om in een moodboard visueel weer te geven wie je bent. De groep gaat vervolgens reageren op jouw gecreëerde personality board en samen ga je kijken wat het board over jou vertelt.

OPTIE 1  VERSCHILLENDE PERSOONTYPEN (4-5 uur)

Nadat je dit helemaal vormgegeven hebt, is het tijd geworden om te duiken inde verschillende man/vrouw typen, gebaseerd op de basis van Jung. Op ludieke wijze nemen we de divere typen door en daarbij is meestal al veel herkenning aanwezig. Daarna ga je kijken welk type nu het beste bij jou past. Is het 1 hoofdtype, of ben je meer een combinatie? Hiervoor gebruiken we eventueel ook een test.
Daarna gaat de groep met je meedenken welk type jij bent, op basis van je kernwoorden en jouw moodboard

OPTIE 2 TEAM SAMENWERKING (samen met optie 1 5-6 uur)

Als je helder hebt waar je zelf nu staat is het ook best interessant om samen te kijken welke type (samenwerkings)partners nu het beste passen bij jou hoofd type(n). Dit ga je in diverse groepen verder uitwerken. (dit is een extra optie en neemt ca 1-2 uur extra in beslag).

Het leuke van deze workshop is dat hij inzichten geeft die voor relaties natuurlijk erg interessant zijn, maar net zo goed voor samenwerking binnen teams, familie, maar ook voor een vrijgezellendag!

Een workshop met  inzichten en leuke ontmoetingen. Leer meer van jezelf kennen en gedurende het proces ook meer van je groepsgenoten.

Extra te boeken:

Verdieping (samenwerkings)partners
Traingsacteur
Hapjes & drankjes

 

Training, coaching & leerzame events

↓ More ↓