OVER ONS

Mensen en processen in beweging brengen is de kern in alles wat we doen. In alle trainingen en events staan Ontdekken, Inspireren & Beleven centraal.

Wat maakt ons A-part?

Op een bijzondere, aparte manier nieuwe dingen leren, daar staan wij voor. We richten ons op de doelstellingen van de organisatie en kijken hoe we dingen samen kunnen veranderen en daardoor een nieuwe beleving kunnen creëren. Beleving voor klanten, beleving voor medewerkers. Laat jouw personeel weer ontdekken hoe waardevol ze zijn en hoe zij hun klanten meer kunnen laten beleven en inspireren tot meer omzet.

Kom door middel van leuke en interactieve workshops erachter wat zo bijzonder is aan jou en aan de rest van je team. Krijg weer helder voor ogen wat jij bij kunt dragen aan jouw organisatie en wat jullie uniek maakt. (You are (an) A part)

Daadwerkelijk deel uitmaken (Be a PART) van verandertrajecten, trainingen en events door mensen actief te betrekken. Om echte veranderingen bij mensen tot stand te laten komen, is het van absoluut belang dat ze echt onderdeel uitmaken.

Oftewel: Op een actieve, betrokken en leuke manier zorgen voor ontwikkeling in mensen en processen dmv  begeleidingstrajecten, trainingen, coachingstrajecten of events die allemaal draaien om Ontdekken, Inspireren & Beleven. Nu al ontdekken wat we voor jou kunnen doen?

Onze activiteiten kenmerken zich door 3 kernwaarden:

ONTDEKKEN: Intensieve trainingen en workshops zorgen ervoor dat je meer gaat leren over jezelf en je omgeving (collega’s, bedrijfscultuur e.d.). Tevens is het mogelijk meer te ontdekken over kernwaarden van de organisatie en wat dit voor jouw inhoudt. Het mooie is dat Ontdekken juist op een speelse manier kan en je vaak uitgedaagd wordt om je comfortzone wat op te rekken.

INSPIREREN: Tijdens onze activiteiten is het zeker mogelijk dat je geïnspireerd wordt met nieuwe inzichten in jezelf, je werkwijze, de organisatie, etc.. Vaak werken we voor de inspirerende onderdelen intensief samen met de opdrachtgever, zodat de inspiratie goed aansluit bij de visie en missie van het bedrijf. Hierbij proberen we natuurlijk ook de opdrachtgevers te inspireren, dit op een belevenisvolle manier over te brengen!

BELEVEN: Wij geloven erin dat voor het echte leren je zelf dingen moet ervaren en beleven. In onze activiteiten wordt altijd beleving gecreëerd. Dit kan zijn binnen een training, brainstorm, maar tevens ook belevingen bij bv een teamdag of inspiratiemoment van de organisatie.

We bekijken graag alles vanuit een ander perspectief. Soms moet je dingen omdraaien, om te zien wat de mogelijkheden zijn voor je team, je organisatie & jezelf!

Wie zijn nu de mensen achter A-part management? Leer ze kennen bij WIE WE ZIJN
We werken voor een optimale kwaliteit van onze diensten samen met diverse bedrijven en professionals. Meer informatie over deze bedrijven kan je vinden bij ONZE VRIENDEN

 

Training, coaching & leerzame events

↓ More ↓