WORKSHOPS

 Leerzame, Leuke & Inspirerende teamuitjes, waarbij je ontspanning op een mooie manier kunt combineren met inhoud. Hierbij een selectie van onze meest geboekte workshops, waarbij alles aangepast kan worden aan uw doelstelling en programma:

INSPIREER activiteiten herken je aan het zonnetje
ONTDEK activiteiten herken je aan het sterretje
BELEEF activiteiten herken je aan het muzieknootje

 

MY PERSONALITY MOODBOARD | vanaf 55 euro pp
WORKSHOP MY PERSONALITY MOODBOARD

Ieder mens is uniek! En hokjes…. daar houden we eigenlijk niet zo van. In deze workshop ga je jouw unieke zelf in beeld brengen. Letterlijk! De beelden kies je uit voorgeselecteerde fotovellen. Deze beelden helpen je om jezelf vorm te geven en te kiezen wat echt belangrijk is voor jou. Anderen gaan hierop reageren en samen ga je kijken wat dit nu vertelt over jou. Wanneer er meer tijd beschikbaar is, kunnen we daarnaast gaan kijken welke typen mannen en vrouwen er zijn. Optie is dat we nog dieper ingaan op de typen mannen en vrouwen die er zijn.

Meer informatie  

“ZAKELIJK” FLIRTEN | vanaf 50 euro  pp
WORKSHOP “ZAKELIJK” FLIRTEN

Weet jij hoe je overkomt op anderen? Hoe maak je nu echt contact en laat je een goede indruk achter? Wat is de impact van flirten op de ander? En wat is nu eigenlijk het verschil tussen mannen en vrouwen hierin?  Als je wilt weten hoe je met kleine dingen een grote impact kunt maken, kom dan ook ontdekken tijdens de gezellige, interactieve workshop “zakelijk” flirten. Leuk om zakelijk te doen, zeker ook leuk voor vrijgezellenfeestjes en als teamuitje!
Meer informatie  

FISH!| vanaf 75 euro pp
FISH!

Passie, Plezier & Energie beleven! Tijdens deze workshop ga je op een vrolijke, creatieve, speelse manier beleven hoe je klantbeleving & persoonlijke leiderschap kunt verbeteren. FISH! past zich aan aan de doelen van de organisatie en de gewenste speelsheid van de beleving.
Meer informatie  

 

DE REIS | vanaf 65 euro pp
DE REIS

Een spel en teamtraining in 1, waarin beleving, eigen ervaring en eigen keuzes centraal staan. De belangrijkste rol is weggelegd voor het team! De nadruk in de training ligt op samenwerken, communicatie en teamdynamiek. De training start met een intensief spel waarin de deelnemers zelf ervaren hoe ze samenwerken en communiceren en hoe ze als team het beste resultaat bereiken. Daarna volgt een trainingssessie met verdieping.

Meer informatie  

Training, coaching & leerzame events

↓ More ↓