“ZAKELIJK” FLIRTEN

“ZAKELIJK” FLIRTEN | vanaf 50 euro pp 

Weet jij hoe je overkomt op anderen? Hoe maak je nu echt contact en laat je een goede indruk achter? Wat is de impact van flirten op de ander? En wat is nu eigenlijk het verschil tussen mannen en vrouwen hierin?  Als je wilt weten hoe je met kleine dingen een grote impact kunt maken, kom dan ook ontdekken tijdens de gezellige, interactieve workshop “zakelijk” flirten. Leuk om zakelijk te doen, zeker ook leuk voor vrijgezellenfeestjes en als teamuitje!

 

 

Programma

Tijdsduur 3-4 uur

Na een korte ontvangst ga je met elkaar kennis op doen van de wereld van het “zakelijk” flirten. Er komen theorie en voorbeelden aan bod  en…. natuurlijk ga je met elkaar in een ontspannen sfeer ook oefenen!  Het leuke van deze workshop is dat hij de theorie van non-verbale communicatie combineert met de kracht van luisteren en de ander blij maken. Je gaat hierbij leren echt contact te maken! Na afloop kun je tijdens de borrel met elkaar stiekem nog een beetje verder oefenen. We zijn benieuwd naar de resultaten!

De workshop zal bestaan uit:

  • Ontspannen introductie en kennismaking;
  • Theoretische onderbouwing van verbale en non-verbale communicatie met hierbij filmpjes en foto’s om dit te verduidelijken. In de theoretische onderbouwing gebruiken we voorbeelden uit het privé flirten die we vertalen naar een zakelijke omgeving;
  • Diverse groepsoefeningen waarbij men oefent met: Wat werkt bij mannen en vrouwen. En wat niet! – Oefenen met de diverse vormen van flirten (afhankelijk van tijd zullen we 3-8 vormen van flirten gaan proberen).

Aandachtspunt bij deze workshop is de samenstelling van de groep. De workshop werkt het beste bij 50-50 verdeling van mannen en vrouwen. Een 33-67 verhouding is het minimum.

Extra te boeken:

Traingsacteur
Hapjes & drankjes

Training, coaching & leerzame events

↓ More ↓